ce a fost mai intai?

Cacatul sau Politica?

In esenta sunt cam acelasi lucru  , totusi , excludem politica de la TV care este mai mult o basina rasuflata-n tramvai de o balena albastra care castiga 400 de ron/luna. Politica adevarata este cea din culise , din spatele tuturor aparentelor , din spatele unor camere bine pazite , unde adevaratul cacat este disecat si impartit adevaratilor proprietari ai acestei tari. Poporul e ceva nesemnificativ , e butonul folosit sa traga apa dupa razboaiele politice si mai ales hartia igienica a Europei.

Adevaratii proprietari ai acestei tari nu sunt mai mult de 30 de oameni , extrem de inteligenti si foarte lacomi in acelasi timp.Politicienii exista doar ca cetateanul de rand sa aiba macar impresia ca poate schimba ceva , totul e impartit in etaje de manechine , poporul fiind subsolul unde bine-nteles tot cacatul ajunge .

Politica : Basescu,muie,Udrea,cacat,Blaga,Vantu,Realitatea,Badea,Antena3,Antena1,2,467,Codul Muncii,pisat,prostie,lacomie,vulgaritate,minciuni,cacat din nou,sri,stenograme,iar muie,Boc,Berceanu,vama,logofeti,demagogie,prost-informare,furt,contrabanda,shenghen,cacat din nou.

Daca voi gasiti o alta definitie , anuntati-ma.

Reclame

~ de savulll pe 25 februarie 2011.

3 răspunsuri to “ce a fost mai intai?”

  1. ai definit perfect. da..ceva noutati nu mai bagi si tu aci pe raft?

  2. Sti tu ca sunt 30? Nu este nici unul, si tocmai asta este tragedia tarii. Probabil, generatia ta, va genera ceva …sper!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: